Valga sai uue aiatehnika kaupluse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poe müügiruumi avamisega läheb veel veidi 
aega, aga juba praegu saab kauplusest tööriistu osta ja sinna neid remonti viia. Parasjagu oli mootorsae parandamisega ametis mehaanik ja müügimees Kristjan Raud, kelle tööruumi ees olid juba väljas uued muruniidukid.
Poe müügiruumi avamisega läheb veel veidi aega, aga juba praegu saab kauplusest tööriistu osta ja sinna neid remonti viia. Parasjagu oli mootorsae parandamisega ametis mehaanik ja müügimees Kristjan Raud, kelle tööruumi ees olid juba väljas uued muruniidukid. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valgas Kuperjanovi ja Pika tänava nurgal asuvas hoones tegutseb endise aiatehnikakaupluse asemel uus pood nimega Saag24.

Uues poes asukohaga Kuperjanovi 44 saab juba praegu aia- ja metsatööriistu osta ja parandada, aga ruumide viimistlemine võtab veel aega. Kauplus kuulub ettevõttele Ökopesa, mille juht Triin Peips ütles, et pood peaks täies mahus avatama järgmise nädala teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles