Valga mööblitehas vahetas omanikku

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gomabi tehase ostnud mööblitootmisfirma Delux omanik Göran Sjöholm loodab oma Viljandi tehase tööliste­põuale leevendust leida Valgast.
Gomabi tehase ostnud mööblitootmisfirma Delux omanik Göran Sjöholm loodab oma Viljandi tehase tööliste­põuale leevendust leida Valgast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mööblitootja Delux ostis Valga tehase Gomab ja loodab Valga piirkonnast endale uut tööjõudu leida.

Viljandis asuva peakontoriga Delux Holding OÜ juhatuse liige ja omanik ning nüüd ka Gomab OÜd juhtima asunud soomerootslane Göran Valdemar Sjöholm ütles, et teisipäeval teoks saanud ostuni viis vaba tööjõu puudumine Viljandis. «Tööpuudust siin peaaegu pole. Peame kasvama ja vajame abi. Parim koht selleks oli Gomab 220 töötajaga. Saame oma tootmise Gomabisse viia ja Gomab jätkab ka oma toodanguga.»

Deluxi Viljandi tehases töötab 350 inimest ja nüüd on neil Valga, Tallinna, Narva, Viljandi ja Soome Jämijärvi tehase peale kokku 620 töötajat. Tehingu hinda Sjöholm ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles