Nedsaja Küla Bänd võitis Rahvabändi telešõu

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nedsaja Küla Bänd tuli Rahvabänd 2018 telesaate võitjaks.
Nedsaja Küla Bänd tuli Rahvabänd 2018 telesaate võitjaks. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Setomaa vallas samanimelises külas tegutsev Nedsaja Küla Bänd tuli reede õhtul TV3 Rahvabändi saate finaalis konkursi võitjaks.

„Uskumatu, kuid tõsi, meie olemegi Rahvabänd 2018,“ kuulutas Nedsaja Küla Bänd oma fännilehel. „Südamest suurimad-suurimad tänud ja tugevad kallistused kõigile meie armastatud fännidele!“

Kui Lõuna-Eesti Postimees märtsis, enne konkursi algust Nedsaja kolmeliikmelist bändi intervjueeris, kinnitas kollektiivi ninamees Toomas Valk siis, et kui nad esimesest voorust edasi pääsevad, on suur võimalus konkurss võita.

Mehed rääkisid toona, et mida kaugemale saates jõutakse, seda rohkem kvaliteeti n-ö peale keeratakse. Hämmastaval kombel nii ka läks. Finaalsaates oli Nedsaja meeste rivaaliks ansambel nimega „100 ja Seened“.

„Sel suvel saab meid näha üle Eesti kõigil vingetel rahvapidudel ning hakkame plaanima ka kõigile toetajatele mõeldud tänuüritust!“ kuulutas Nedsaja bänd reede õhtul.

TV3 Rahvabändi saadet on toodetud kaks hooaega, mulluse konkursi võitjaks tuli Värska bänd Sinu Naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles