Kevadturniir tõi Põlvasse kolme riigi võrkpallurid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste 2001 vanuseklassi kolm paremat autasustamisel.
Poiste 2001 vanuseklassi kolm paremat autasustamisel. Foto: Indrek Illus

Aprillis sai Põlvas teoks viies noorte rahvusvaheline kevadturniir võrkpallis. Osales kokku 29 võistkonda nii Eestimaa linnadest kui ka Venemaalt ja Norrast.

Kohtumised leidsid aset Põlva kooli võimlas, spordikeskuses ja Mesikäpa hallis. Mängude sujumise tagas peakohtunik Vendu Suurmann.

Tüdrukud sünniaastaga 2001 ja nooremad moodustasid kolm võistkonda. Võidukarika viisid koju Jõhvi spordikooli piigad, järgnesid Pihkva neiud ja võistkond Trio Norrast.

Samuti oli kolme võistkonna jagu tüdrukuid vanusegrupis sünniaastaga 2004 ja nooremad. Esikoha saavutas Võru spordikool, teise Põlva spordikool ja kolmanda Tartu Fööniks / Katoliku SK.

2006. aastal sündinud ja nooremad tüdrukud võtsid mõõtu samuti kolmes võistkonnas. Võitis Valga Viktooria II, teise koha sai Valga Viktooria I ja kolmanda Põlva spordikool.

Sünniaastaga 2001 ja nooremaid poisse oli kuue võistkonna jagu. Võidu noppis Pihkva tiim, teise koha sai Võru SK ja kolmanda Põlva VK Volly.

Vanusegrupis sünniaastaga 2003 ja nooremad võistles viis tiimi. Võidu viis koju Pärnu SK, teiseks tuli Tartu Kalev ja kolmandaks Võru SK.

Poisid sünniaastaga 2005 ja nooremad moodustasid kokku üheksa võistkonda. Esimeses tugevusgrupis noppis võidu Selver, teise koha sai Võru SK ja kolmanda Elva. Teises tugevusgrupis saavutas esikoha Tartu Kalev, teiseks tuli Põlva VK Volly I ja kolmandaks Valga Viktooria I.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles