Helios pidi kodumängus tunnistama Lasnamäe paremust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võru FC Heliose jalgpallimeeskonnal tuli laupäeva esiliiga B-tasandil esimeses kodumängus leppida 0:2 allajäämisega Lasnamäe Ajaxile.

Kaotus oli seda valusam, et mängu domineeris kodumeeskond, kel aga kuidagi ei õnnestunud palli külaliste väravasse saata.

„Kahjuks läks seekord nii. Valus kaotus, raske on seda sõnadesse panna. Üks põhjus oli kindlasti väga kehv realiseerimine. Võimalusi oli meil omajagu ja päris häid, aga kas siis väljaku olukord või meeste individuaalsed oskused, midagi oli sellist, mis ei lubanud i-le täppi panna,“ ütles pettunud peatreener Jaanus Vislapuu vahetult pärast mängu lõppu.

Ajax lõi esimese värava kümmekond minutit enne mängu lõppu otse karistuslöögist, kui võrulastel üks meestest müürist üles hüppas ja pall tema jalge alt läbi paremasse väravanurka lipsas. Lisaminutitel said külalised kirja teisegi tabamuse.

„Ründasime lõpus kõigi jõududega ja see on tavaline, et kui ise ära ei löö ja vastane saab kiiresse kontrasse, võib tulla valus karistus,” sõnas Vislapuu.

Mängu oli vaatamas 195 inimest, mis on Võru klubi uus liigamängude rekord. Vaid korra varem, 2014. aastal väikse karikasarja poolfinaalis Narva Unitediga, on Helios Võrus staadionile rohkem publikut meelitanud.

„Tänan kõiki, kes meid toetama tulid. Loodan, et inimestele meeldis mängupilt, mida näitasime, kahjuks tulemus ei rahuldanud täna kuidagi,” lausus Vislapuu.

Järgmise mängu peab Helios juba sel neljapäeval tabeli teise koha omaniku Tartu JK Tammeka U21-ga samuti Võrus.

Heliose teine rivistus alistas pühapäeval III liigas võõrsil FC Elva duubli 3:1 ja jagab liiga lõunapiirkonnas viie vooru järel 4.–5. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles