Päästjatel volbriõhtul Valga äärelinnas tegevust jagus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad Valgas Võru tänaval
Päästjad Valgas Võru tänaval Foto: Jaan Rapp / Lõuna-Eesti Postimees

Täna kell 21.31 sai häirekeskus teate põlengust Valgas Võru tänaval.

Teate kohaselt oli Võru 114 asuva Valga ekstreemspordihalli läheduses süttinud metsaalune. Valga päästjad sõitsid kahe päästeautoga sündmuskohale, võttes kaasa ka maastikupõlengute kustutamiseks hästi sobiva ATV. 

Põlengule pandi piir umbes veerand tunniga. "Tänu meie kiirele saabumisele jäi suur kahju sündimata," tõdes Valga päästekomando meeskonnavanem Marko Pihlak.

Päästjad Valgas Võru tänaval

Jaan Rapp / Lõuna-Eesti Postimees

Ta kinnitas, et hooletult süüdatud või järelevalveta jäetud volbrilõkkega tegu polnud. "See oli ikkagi kulupõleng. Millest aga kulu süttis, on teadmata." 

Sellega aga päästjate tegevused Võru tänaval veel ei lõppenud. Nende tähelepanu pälvis mõnikümmend meetrit eemal ühe eramaja aias põlev suur lõke. Päästjad otsustasid kontrollida, kas ohutus on lõkke tegemisel ikka tagatud. Kuna olukord oli kontrolli all ja tule ümber rohkesti rahvast, jäi päästjate külaskäik aeda lühiajaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles