Valga vallavalitsuses käib verevahetus

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi formaalselt lahkus Valga vallavalitsuse sotsiaaltööteenistuse juhataja Meeli Tuubel töölt omal soovil, oli naise sõnul osakonna õhkkond hapu ning asevallavanem teatas talle, et koostööd ei saa jätkata.
Kuigi formaalselt lahkus Valga vallavalitsuse sotsiaaltööteenistuse juhataja Meeli Tuubel töölt omal soovil, oli naise sõnul osakonna õhkkond hapu ning asevallavanem teatas talle, et koostööd ei saa jätkata. Foto: Arvo Meeks

Märtsist alates on Valga vallavalitsusest lahkunud viis ametnikku ning lähiajal on minemas veel kaks. Kui ülejäänud toovad põhjuseks isikliku valiku, siis sotsiaaltöö teenistuse juhi sõnul paluti tal lahkuda otsitud põhjuste tõttu.

Ametnike vahetumises ei ole küll midagi tavatut, aga viimasel ajal on lähestikku lahkuma sattunud ka pikaajalise staažiga inimesed.

18. märtsil oli viimane tööpäev puuetega inimeste juhtivspetsialistil Udo Reinsalul. 20. aprillil kommunikatsioonijuhil Kaja Mõtsal, sotsiaaltöö teenistuse juhatajal Meeli Tuubelil ja Taheva piirkonna hooldusspetsialistil Madis Antonil. 11. mail ootab viimane tööpäev ees aga välisprojektide spetsialisti Marika Posti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles