Kirt teenis kutse Teemantliiga avaetapile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirdi selle hooaja võistlusgraafik pole veel paika pandud, kuid kindlasti plaanib eestlane osaleda 20. mail heitjate seeriavõistluse esimesel etapil Viimsis.
Magnus Kirdi selle hooaja võistlusgraafik pole veel paika pandud, kuid kindlasti plaanib eestlane osaleda 20. mail heitjate seeriavõistluse esimesel etapil Viimsis. Foto: Erik Prozes / Postimees

Rahvusvaheline kergejõustikuliit IAAF avaldas sportlased, kes said kutse Teemantliiga hooaja avaetapile Dohas.

Ainsa eestlasena osaleb praeguse seisuga Dohas Tõrvast pärit odaviskaja Magnus Kirt, kellel parasjagu käsil treeninglaager Hispaanias. «Eks näis, kuidas asjad klapivad, aga treeningud on hästi läinud ja olen täitsa normaalses vormis. Muidu poleks kutset vastu võtnud,» rääkis Kirt esmaspäeva õhtul.

Pärast Teemantliiga etappi naaseb Kirt tagasi Hispaaniasse, et anda ettevalmistusele viimane lihv. «See on viimane ja väga vajalik laager, et oleksin hooajaks piisavalt hästi valmis,» rääkis eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles