Tasuta bussisõit seati kaalukausile

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel nädalal peaks selguma, kas 1. juulist pääseb Põlva, Valga ja Võru maakonnaliinidel bussi peale piletiraha maksmata või tuleb reisijatel osa sõidukulu endiselt ise katta.
Järgmisel nädalal peaks selguma, kas 1. juulist pääseb Põlva, Valga ja Võru maakonnaliinidel bussi peale piletiraha maksmata või tuleb reisijatel osa sõidukulu endiselt ise katta. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Kagu-Eesti kaks ühistranspordikeskust otsustavad järgmisel nädalal, kas minna maakonnaliinidel teisest poolaastast üle tasuta bussisõidule või jätkata reisijatelt piletiraha kogumist. Piletihindade tõus on välistatud.

Tasuta sõitu lubanud majandus- ja taristuminister Kadri Simson allkirjastas esmaspäeval määruse, mille kohaselt on ühistranspordikeskustel õigus vaagida piletita bussisõidu sisseviimise vajadust. Kui tarvis, võivad nad jätta selle ka rakendamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles