Intervjuu: Väikese Oliveri ema end kriitikutest heidutada ei lase

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi väikese Oliveri ema Reet Kõvask vajas selleks veenmist, nõustus ta ajakirjanikuga oma Tõrva vallas asuvas kodus kohtuma. Ta ütleb, et ei soovi ajakirjanduse tähelepanu, kuna kommentaariumites tehtud postitused on naise meele mõruks teinud.
Kuigi väikese Oliveri ema Reet Kõvask vajas selleks veenmist, nõustus ta ajakirjanikuga oma Tõrva vallas asuvas kodus kohtuma. Ta ütleb, et ei soovi ajakirjanduse tähelepanu, kuna kommentaariumites tehtud postitused on naise meele mõruks teinud. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Mullu sai üle Eesti kuulsaks saates «Väikesed hiiglased» säranud väikemees Oliver Kõvask. Kuigi Oliver lahutab inimeste meelt edukalt siiani, on omajagu kriitikat saanud poisi ema Reet Kõvask.

Jaanuaris ilmus meediasse teade, et väike Oliver palub abi emale maja ehituseks raha kogumisel. Märtsis käis poiss aga saates «Hannes Võrno 33 minutit». Mõlemal juhul sai Reet Kõvask laidusõnu inimestelt, kes leidsid, et ema kasutab poissi oma eesmärkide nimel ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles