Krootusel arutleti Põlvamaa tuleviku üle

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval mõtiskleti Krootusel Põlvamaa tuleviku üle.
Kolmapäeval mõtiskleti Krootusel Põlvamaa tuleviku üle. Foto: Põlvamaa Arenduskeskus

Põlvamaa Omavalitsuste Liidu ja Põlvamaa Arenduskeskuse kutsel kogunes üle 40 inimese hiljuti Kanepi valda Krootusele, et ühiselt mõtiskleda Põlvamaa tuleviku üle.

Osalejate hulgas oli nii hariduse, kultuuri, terviseedenduse kui ka spordi valdkonna spetsialiste, vallavalitsuste ja -volikogude liikmeid, ettevõtjaid ja riigiasutuste esindajaid.

Kuues teemalaudkonnas arutleti selle üle, mis võiks olla Põlvamaa strateegilised eesmärgid ning mis on seni olnud suurimad takistused Põlvamaa arengus. Paljudes laudkondades jäi ühe olulise punktina kõlama mõte, et senisest oluliselt rohkem peab näitama otsustusjulgust eesmärkide seadmisel ja hilisemal elluviimisel, teatas Põlvamaa Arenduskeskus.

Arengustrateegia arutelud liiguvad lähinädalatel edasi teemagruppidesse, kus Krootusel välja öeldud mõtteid hakatakse detailsemalt edasi arendama.

Põlvamaa omavalitsuste volikogud peavad maakonna arengustrateegia vastu võtma hiljemalt 2019. aasta 15. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles