Suurõppuse käigus tuvastati 34 liiklusrikkujat

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurõppuse kontrollpunktides kontrolliti mitmes kohas sõidukeid.
Suurõppuse kontrollpunktides kontrolliti mitmes kohas sõidukeid. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Reedel ja laupäeva ennelõunal kontrollisid politseinikud ning kaitseliitlased suurõppuse SIIL kontrollpunktides 8238 sõidukit. Kokku tuvastati 34 liiklusrikkujat, kellest pooled olid tarvitanud alkoholi.

SIILi õppuse PPA poolse üldjuhi Marti Magnuse sõnul on nii suur rikkujate arv murettekitav.

„Kuigi olime nädala jooksul avalikkust teavitanud kontrollpunktidest Lõuna-Eestis ja Keilas, olid kaitseliitlaste ja politseinike ühistoimkondadel käed-jalad tööd täis. Liiklusest tuli eemaldada paarkümmend ohtlikku liiklejat,“ ütles Magnus. „Õppuse käigus harjutasime, kuidas kaitseliitlased saavad politseid toetada. Töö kontrollpunktides näitas, et sõidukite kontrollimine läks sujuvalt ning Eesti teed said turvalisemaks. Liiklusturvalisuses loeb iga kaine juht.“

Lõuna-Eesti kontrollpunktides Põlvamaal, Valgamaal, Võrumaal ja Viljandimaal kontrolliti 3410 sõidukit, tuvastati 22 liiklusrikkumist, nende seas 11 alkoholi tarvitanud juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles