GALERII: Karula küla sai talgupäeval uued postkastid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaal asuva Karula küla rahvas koostöös MTÜ Karula vabatahtlike tuletõrjeseltsiga võttis osa traditsiooniks kujunenud üle-eestilisest „Teeme ära“ talgupäevast.

Vaatamata kiirele kevadisele ajale, leiavad Karula külaseltsingu eestvedamisel oma kodukandist hoolivad inimesed rõõmuga aja kokkusaamiseks ja omapoolse panuse andmiseks, rääkis talgujuht Kerttu Trahv.

Seekord oli lisaks iga-aastastele kevadtöödele uue ettevõtmisena vanade postkastide vahetamine uute oranžide vastu. See sai teoks koostöös Omnivaga. Tänu sellele muutus küla ilme ühtsemaks, värvikamaks ning nii mõnigi külaelanik tõdes, et vaat kui vahva – nüüd saab jälle kuiva ajalehte lugeda.

„Teise suurema tööna sai värske värvikihi alla Pikkjärve bussipeatus, mida varsti kaunistab maaling – just nagu kõiki Karula kandi bussiootepaviljone,“ ütles Trahv.

Päev lõppes ühise laua taga maitsva supi ja kringli söömisega, mis kujunes lastele tipphetkeks, kuna valida oli koguni kolme kringli vahel. Laualt ei puudunud ka kommikausid.

Talgulised ütlevad aitäh toetuse eest Valga vallavalitsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles