Küla uusasukad rassisid ühiskasvuhoonet teha

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauri küla uusasukad ehitasid talgupäeval küla ühiskasvuhoonet, kus soojalembeseid aedvilju saaksid kasvatada ka need, kellel oma kasvumaja pole.
Mauri küla uusasukad ehitasid talgupäeval küla ühiskasvuhoonet, kus soojalembeseid aedvilju saaksid kasvatada ka need, kellel oma kasvumaja pole. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaa metsade keskel asuvas väikeses Mauri külas alustasid noored uusasukad talgupäeval suure kasvuhoone rajamist. Ikka selleks, et külarahvas saaks oma tomatid-kurgid ühise kilekatuse alla istutada.

Endise Misso, praeguse Rõuge valla piirides asuva Mauri külaga on viimase kolme aasta jooksul liitunud seitse uut leibkonda: kümme täiskasvanut ja kamba peale kuus väikest last. Kõiki ühendab soov elada võimalikult looduslähedast elu Vene kirjaniku Vladimir Megre kirjeldatud põhimõtete järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles