Endine ajakirjanik sai osa seriaalis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aili Miks
Aili Miks Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud reedel nägid seriaali «Kelgukoerte» vaatajad seriaali tegevuspaigana Otepääd. Koos kutseliste näitlejatega ilmusid ekraanile ka Otepää oma inimesed: kirjandusõpetaja rollis Aili Miks ning Bärbeli kunagise kallima vanematena Ivari Viigimets ja Ene Prants.

Valgamaalases elutöö teinud ajakirjanik ja Otepää teatri endine näitleja Aili Miks kahtles alguses, kas pakkumist ikka vastu võtta, kuid jäi lõpuks nõusse. «Poeg tahtis, et tema lapsed saaksid sel moel vanaemast rohkem teada ja oli valmis ka minu remondi lõpujärgus olnud linnakorteri seks puhuks võtteplatsiks korda tegema,» rääkis Miks.

Seriaali selle hooaja viimases, 27. mail eetris olevas osas jätkub tegevus Otepääl. Muu hulgas teeb etteaste ka suusasportlasena tuntuks saanud Jaak Mae. Seriaali osade kordused on eetris kolmapäeviti kell 12.

Filmivõtete tegemisest Otepääl loe pikemalt 26. mai Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles