Galerii: Sada Rasva-Antsu said prii majutuse

Sten Sang
, sten.sang@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ennelõunal paigaldasid Ala põhikooli õpilased Taagepera metsandikku 50 pesakasti, ülejäänud 50 pannakse täna pärastlõunal Riidaja mõisa kabeli juurde metsa. Erametsaliit viib EV100 raames läbi projekti „Eesti 100×100 pesakasti erametsa“.

Taagepera metsandiku ja Riidaja kultuurimaja kabelisse paigaldatava 100 pesakasti materjaliga aitas kohalik puidufirma Dammix AS. Taageperasse oli lindudele kodusid püstitama tulnud 38 Ala põhikooli loodushuvilist. Ala kooli seitsmendikud Maarjo Paluste ja Otto Markus Tiirak panustasid kuue linnukodu meisterdamisega.

Varasemalt on nad puidust nikerdanud võinuge ja pannilabidaid. Hetkel käib tööõpetusõpetaja Jaana Veri käe all võtmekappi konstrueerimise keeruline töö. Neljandas klassis alanud puutöö on seni mõlemale noormehele mokkamööda olnud. Mõlemad noogutavad agaralt peaga, kui uurin elektriliste tööriistade olemasolu kohta klassiruumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles