Serviti asus finaalseeriat juhtima

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl-Eric Uibo (nr 24), Henri Sillaste (nr 13) ja Hendrik Varul (nr 6) panustasid esimeses finaalseeria mängus aktiivselt väravatega võistkonna võidu nimel.
Carl-Eric Uibo (nr 24), Henri Sillaste (nr 13) ja Hendrik Varul (nr 6) panustasid esimeses finaalseeria mängus aktiivselt väravatega võistkonna võidu nimel. Foto: Helin Potter

Pärast nädalast võistluspausi poolfinaalmängude järel alustas Põlva Serviti võitlust meistritiitli nimel HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga.

Esimesest kohtumisest väljus võitjana Põlva Serviti tulemusega 29 : 25. Finaalseeriat mängitakse ühe võistkonna kolme võiduni.

«Kindlasti ei tulnud võit kergelt, oli keeruline mäng. Kui esimesel poolajal mängisime Kehraga päris võrdselt ja teise poolaja keskel oli juba suhteliselt turvaline väravate vahe meie jaoks, siis mängu lõpp oli päris kole. On üksjagu asju, mille kallal tuleb vaeva näha, et mängu paremaks muuta. Esimesel poolajal oli meil päris mitu pallikaotust ja palliga rabistamist. Neljapäeval püüame paremini mängida,» võttis Henri Sillaste esimese finaalseeria mängu kokku.

Finaalseeria esimese kohtumises panustas väravatega kuus meest: Carl-Eric Uibo ja Anatolii Chezlov 6, Henri Sillaste ja Hendrik Varul 5, Roman Aizatullov 4 ning Kristjan Muuga 3 tabamusega.

Järgmine kohtumine finaalseerias leiab aset juba 10. mail Kehra spordihoones ning koduses Mesikäpa hallis saab kodumeeskonnale taas kaasa elada pühapäeval 13. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles