Galerii: Tulevased Saksamaa karjäärinõustajad käisid Valgas kogemusi saamas

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgat külastanud Saksamaa tulevased karjäärispetsialistid leidsid, et Eestist on õppida mõndagi. Neile oli uus nii grupinõustamine kui e-teenuste lai levik.

Sihtasutus Innove Valgamaa Rajaleidja keskust külastanud praktikandid 24aastane Liane Möllering ja 21aastane Carina Fleischer ütlesid, et karjäärinõustamine on osa nende õppekavast tööturuteenuste erialal. "Tahame näha, kuidas seda Eestis tehakse. Näha uusi meetodeid,” lausus Fleischer.

Tüdrukud saabusid siia eelmise nädala alguses. Kõigepealt olid nad Tallinnas, nüüd Valgas. Siin võtsid neid vastu kohaliku Rajaleidja keskuse juht Jaanika Käst, karjääriinfo spetsialist-karjäärinõustaja Tuuli Mekk ning karjäärinõustaja Jelena Kalames. Valgas külastasid praktikandid erinevaid asutusi muuseumist noortekeskuseni. Edasi lähevad nad Pärnusse ja siis tagasi Tallinnasse. Eestis viibivad nad veel kaks nädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles