Sünnitusosakonna kaitseinglile pole miski võimatu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaalt pälvib riikliku tunnustuse Anastasya Kikkas. Kikkas teenib igapäevast leiba Valga vallavalitsuse juristina vallasekretäri ülesannetes.
Valgamaalt pälvib riikliku tunnustuse Anastasya Kikkas. Kikkas teenib igapäevast leiba Valga vallavalitsuse juristina vallasekretäri ülesannetes. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valga haigla sünnitusosakonna säilimise eest võitlejana tuntuks saanud Anastasya Kikkas on mitmekülgselt eeskujulik inimene. Juristiameti kõrvalt on tal käsil õpingud juba teise magistrikraadi saamiseks, samuti on ta hobifotograaf. Naise sõnul nõuavad võimatud asjad elus lihtsalt veidi kauem aega.

Valga vallasekretäri ülesannetes juristina töötav Kikkas on pärast sünnitusosakonna sulgemise plaani teatavaks saamist panustanud võitlusse suure osa oma ajast. Käinud Tallinnas Riigikogu esimehele Eiki Nestorile allkirju üle andmas, loonud tuhandeid liikmeid koondava Facebooki-grupi, andnud hulga teleintervjuusid. Kõige selle jaoks viibib ta ka praegu puhkusel, kuna soovib ametit ettevõtmisest lahus hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles