Serviti võitis ka finaalseeria teise mängu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängijate (punases) Anatoli Chezlovi, Kristjan Muuga ja Hendrik Varuli hea koostöö on üks Serviti edu võtmeid.
Põlva Serviti mängijate (punases) Anatoli Chezlovi, Kristjan Muuga ja Hendrik Varuli hea koostöö on üks Serviti edu võtmeid. Foto: Helin Potter

Kevadsooja neljapäeva pärastlõunal startis Põlvast buss käsipalluritega Kehra suunas, et pidada maha finaalseeria teine mäng HC Kehra / Horizon Pulp&Paperiga. Pool tundi hiljem järgnes meeskonnale ka fännibuss. Kohaleminek tasus ära, sest Põlva Serviti väljus mängust võitjana tulemusega 24 : 15. Serviti juhib ühe meeskonna kolme võiduni mängitavat seeriat nüüd 2 : 0.

«Analüüsisime esimese kohtumise korralikult läbi, mistõttu saime vastase paremini ohjeldatud. Eston Varuski suurepärane töö väravas andis hea aluse võiduks. Rünnakul jagunesime ühtlaselt, keegi teistest rohkem esile ei tõusnud. Mäng ise ei olnud nii stabiilne, kui oleks tahtnud. Rünnakul tuli ikka mõni mõõn sisse ja suurema edu korral tõstab mõni mängija jala gaasipedaalilt üles,» sõnas mänguga siiski rahul olnud Kalmer Musting.

Eston Varuski selja taha ei suutnud vastane visata ühtegi seitsme meetri karistusviset ning mees tõrjus edukalt ka kuue meetri joonelt värava suunas visatud palle. Esimesel poolajal tegi Varusk 15 tõrjet ja kogu mängu jooksul 24.

Musting jätkas: «Nüüd tuleb pühapäevaks korralikult meeskond ette valmistada: nii tehnika, taktika kui ka mentaalse poole pealt.»

Võidukas teises mängus viskas Serviti poolelt väravaid üheksa meest: Kristjan Muuga, Hendrik Varul, Roman Aizatullov, Anatolii Chezlov 4, Henri Sillaste 3, Carl-Eric Uibo 2, Siivo Sokk, Raiko Rudissaar ja Sergii Ljubshenko 1.

«Meeskonna võidus oli oma panus ka meie 8. mängijal: meie suurepärastel fännidel, kes hoolimata tööpäevast Kehrasse kaasa sõitsid. Fännidele suur aitäh, täna oli Kehra saalis tunne, nagu mängiks kodusaalis,» kiitis peatreener Serviti fänne.

Kolmas mäng finaalseerias algab pühapäeval 13. mail kell 18.00 Mesikäpa hallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles