Stipendiume jagus ka Lõuna-Eesti noortele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Märka järgnevat põlvkonda“ 2018. aasta koosseisu esitlus
„Märka järgnevat põlvkonda“ 2018. aasta koosseisu esitlus Foto: Kalev Lilleorg / EOK

Eesti Olümpiakomitee (EOK) kuulutas välja «Märka järgnevat põlvkonda» järelkasvutiimi tänavuse koosseisu, kuhu valiti 32 sportlast ja 31 treenerit 28 spordialalt.

Teiste seas kuuluvad tiimi Valgamaalt Pukast pärit kergejõustiklane Karel Tilga, Värska suusaorienteeruja Doris Kudre ja Põlva käsipallur Tõnis Kase.

«On väga tore, et noori tunnustatakse,» sõnas 1000eurose stipendiumi saanud Tõnis Kase. «See on suurepärane algatus Eesti olümpiakomiteelt.»

Jaanuaris 19aastaseks saanud Kase tegi tänavu Eesti meistriliigas kaasa Põlva Serviti duubelmeeskonnas Coopis ning aitas noore tiimi põhiturniiril nelja parema hulka. Kase viskas 20 mänguga 115 väravat, millega hoiab parimate snaiprite nimistus kolmandat kohta. Lisaks debüteeris ta detsembris Eesti rahvuskoondises Läti-turniiril.

Treeneri stipendiumid said teiste seas Värska orienteerumisklubi Peko eestvedaja ja treener, Setomaa vallavanem Raul Kudre, Põlva käsipallitreener Kalmer Musting ning Põlvast pärit laskmistreener Peeter Päkk. Treenerite stipendiumid on samuti 1000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles