Galerii ja video: Moostes käis folgitrall

Sten Sang
, sten.sang@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moostes algas eile Eesti rahvamuusikatöötluste festival Mooste Elohelü. Ühtlasi sai alguse folgisuvi ja suur tants ning trall jätkub täna.

Peost on haaratud kogu Mooste: tipptasemel heli- ja valgustehnikaga folgikoda, Veskiteatri kaks lava, rahvamuusikakool, Viinavabrik ja Leelo-torniks saanud silotorn. Täna keskpäeval avati festivali teine päev ja kõike seda suurt folgimöllu tuli kajastama Lõuna- Eesti Postimehe reporter Sten Sang.

Kell 13 ajal kohale saabudes oli märgata esimesi entusiaste ja kõlasid kenad kooriviisid. Mulgi Pruulikoja esindaja Keiu Lindeburg avas oma vaarikaõllega meelitava esinduse juba eile ning jätkas sama hooga täna. Pidu lubatakse kuna südaööni. Kella viieni toimuvad erinevad töötoad ja kell 18.00 algab Folgikojas võistluskontsert. Kell 22.00 astub Folgikojas lavale Mando Trio ja kell 23.00 hakkab Veskikojas esinema Puuluup.

Loe suurt folgilugu esmaspäevasest Lõuna- Eesti Postimehe paberlehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles