Tanel Leok sõitis end Lätis peetud võistlusel esimeseks

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MX1 klassis ei andnud kellelegi sõnaõigust Tanel Leok (keskel) Sõmerpalu motoklubist.
MX1 klassis ei andnud kellelegi sõnaõigust Tanel Leok (keskel) Sõmerpalu motoklubist. Foto: Erakogu

Aizputes algasid meie lõunanaabrite motokrossi meistrivõistlused, kus oli võistlemas traditsiooniliselt palju eestlasi. Meie sõitjate saagiks langes seal taas kord nii esikohti kui ka teisi poodiumikohti.

MX1 klassis ei andnud kellelegi sõnaõigust Tanel Leok Sõmerpalu motoklubist, kes võttis kaks kindlat võitu. Kahe sõidu tulemusena järgnesid talle lätlased Davis Ivanovs ja Matiss Karro. Valitsev Läti meister Priit Rätsep oli sõitudes neljas ja kolmas, mis andis talle kokku neljanda koha. Esikümnesse sõitsid end Sõmerpalu klubi esindajatest veel ka Karel Kutsar (5.) ja Jan Jakobson (6.).

MX2 klassis võitis maailmameister lätlane Pauls Jonass mõlemad sõidud kaasmaalase Karlis Sabulise ees. Hardi Roosiorg oli sõitudes neljas ja kolmas ning kokku kolmas. Sõidud kolmanda ja neljandana lõpetanud Põlvamaa mees Andero Lusbo oli neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles