Tunnustatud ema ületas hirmu ja leidis oma kutsumuse

Sten Sang
, sten.sang@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva valla aasta emaks valitud Ellen Sangale andis tiitli üle Tõrva vallavolikogu esimees Enn Mihailov.
Tõrva valla aasta emaks valitud Ellen Sangale andis tiitli üle Tõrva vallavolikogu esimees Enn Mihailov. Foto: Sten Sang / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva valla aasta emaks kuulutatud 53aastane Ellen Sang on nelja lapse ema ja kuue lapselapse vanaema. Hiljuti asus ta oma unistuste töökohale.

Võit tuli talle suure üllatusena ning võttis laval jala tugevalt värisema. «Ma olen pigem harjunud inimsuhtlusest eemal olema ja nii suure publiku ees laval olemine ajas vererõhu lakke,» tunnistas õnnelik tiitlivõitja. Kohaletulnud lastehulk toetas oma kõige kallimat ja aitas tähtsa päeva väga eriliseks muuta.

Sangale meeldib inimeste eest hoolitseda ning hiljuti täitus tal pool aastat Helme pansionaadis abihooldaja ametis. Põdrala vallas Liiva talus toimetava perenaise hoolt on varem tunda saanud kümned tuhanded farminotsud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles