Valga valla parimaks valitud ema: täiuslikku peret pole olemas

Sten Sang
, sten.sang@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereisa Janariga ristusid Valga valla aasta emaks valitud Annaliisa Matuse teed 16 aastat tagasi. Kooselust on sündinud neli last.
Pereisa Janariga ristusid Valga valla aasta emaks valitud Annaliisa Matuse teed 16 aastat tagasi. Kooselust on sündinud neli last. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Reedel kuulutati Lüllemäel Valga valla aasta emaks 32aastane nelja lapse ema Annaliisa Matus.

Valga Konsumis klienditeenindajana ametis olev Matus alustab oma lasteväe tutvustamist nelja-aastasest Lorete Lyst. «Tahtsime talle nimeks panna Ärmely, kuid Valga maavalitsus uuris selle võimalikkust keeleinspektsioonist ning nimi keelati ära. Praeguse nimega oleme siiski rahul ja kutsume pere pisimat Lotteks.»

Vanuse poolest järgmine on 10aastane Cäroly, kes jõuab tegeleda laulmise, kokanduse ja kergejõustikuga. Mõlemad peretütred on öösel ilmale tulnud ning perepojad päevasel ajal end ämmaemanda kätte andnud. Preilidel on suured toetavad vennad: 11 aastane Andry ja kolm aastat vanem Jan Kenory. Mõlemad mürsikud armastavad väga jalgpalli ja Andry jõuab käsipalliski kaasa lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles