Valga vald sai uue kommunikatsioonijuhi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga valla uus kommunikatsioonijuht Põim Kama
Valga valla uus kommunikatsioonijuht Põim Kama Foto: Valga vallavalitsus

Alates esmaspäevast, 14. maist töötab Valga valla kommunikatsioonijuhi ametikohal Põim Kama, kes on pikaajalise projektijuhtimise, ürituste korraldamise ning turundamise kogemusega.

«Lõpetan tänavu kevadel Tartu Ülikooli teatriteaduse erialal. Otsisin kooli lõpetamise järel uut väljakutset ning soovisin seniseid kogemusi rakendada kommunikatsiooni ja avalike suhete valdkonnas,» põhjendas Kama ametikohale kandideerimist.

Kama usub, et kommunikatsioonijuhina saab ta panustada vastloodud koduvalla arengusse ja töötada kaasa selle identiteedi ning maine kujundamisel. «See ametikoht ei ole mulle mitte ainult motiveeriv karjäärialane verstapost, vaid ka isiklikult südamelähedane ülesanne.»

Valla kommunikatsioonijuhi peamised tööülesanded on valla suhtekorralduse tagamine, vallavalitsuse ja vallavalitsuse hallatavate asutuste kommunikatsioonisüsteemi välja töötamine ning infovahetuse korraldamine meediale. Samuti valla teenistujate nõustamine ja juhendamine avalike suhete ja kommunikatsiooni valdkonnas; valla maine ja visuaalse identiteedi kujundamine.

1985. aastal sündinud Kama on varem töötanud peamiselt kultuurikorraldaja ja -kriitikuna, aga ka Värska kultuurikeskuse juhatajana ning eesti keele ja kirjanduse õpetajana Lüllemäe põhikoolis.

Kama on abielus ning tema peres kasvab kolm last. Pere elab Valga vallas Käärikmäe külas.

Eelmine valla kommunikatsioonijuht Kaja Mõts lahkus ametist mõne nädala eest. Kaheksa aastat Valga maavalitsuses ja pärast selle sulgemist vallas töötanud Mõts ütles, et suundus erialasele tööle Tartu Ülikooli  ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuses, kus tema tööülesanded on seotud intellektuaalomandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles