Otepää vald tunnustas sportlasi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää Vallavalitsus otsustas tunnustada edukate tulemuste eest parasportlast Hans Teearu ja tema treenerit Kalju Ojastet.
Otepää Vallavalitsus otsustas tunnustada edukate tulemuste eest parasportlast Hans Teearu ja tema treenerit Kalju Ojastet. Foto: Monika Otrokova / Otepää vallavalitsus

Otepää Vallavalitsus otsustas tunnustada edukate tulemuste eest parasportlast Hans Teearu ja tema treenerit Kalju Ojastet ning noorsportlast Givi Kokhtašvilit.

Otepää parasportlane Hans Teearu pälvis Poolas Zakopanes 25.02.2018--04.03.2018 toimunud intellektipuudega inimeste murdmaasuusatamise MM-il kaks hõbemedalit. Otepää vallavalitsus premeeris parasportlast 1000 euroga ja tema treenerit Kalju Ojastet 500 euroga.

Keeni Põhikooli 9.klassi õpilane Givi Kokhtašvili esines judos 2017/2018 hooajal edukalt nii rahvusvahelistel turniiridel kui ka Eesti meistrivõistlustel. Givil on hooajast ette näidata Eesti A-klassi MM-i Eesti meistritiitel ning Soomes Orimattilas toimunud judoturniiri Baltic Sea Open teine koht. Givi treenib Võru judoklubis Rei treener Enno Raagi käe all. Vallavalitsus premeeris noorsportlast 500 euroga.

Sportlasi tunnustas vallavanem Kaido Tamberg.

Vallalt tunnustuse saanud grusiin Givi Kokhtashvili on neljakordne Eesti meister judos.
Vallalt tunnustuse saanud grusiin Givi Kokhtashvili on neljakordne Eesti meister judos. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles