Rongireisijate arv kasvab tempokalt

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elroni rongidega tehti aprillis 656 000 sõitu, reisijate arv kasvas 12%. Aasta esimese nelja kuuga on tehtud 200 000 rongisõitu enam kui eelmisel aastal samal perioodil.

«Kokku on käesoleva aasta jooksul sõidetud Elroni rongidega juba 2,5 miljonit korda, võrreldes eelmise aasta sama ajaga on tehtud ligi 200 000 sõitu enam,» ütles ettevõtte müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Muu hulgas on ka Tartu-Valga liinil sõitjate arv tublisti kasvanud. Aprillis tehti sel liinil 17 000 reisi, mis on aastatagusega võrreldes 28% enam. Ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg avaldas arvamust, et headele tulemustele kaasa aidanud sõiduplaani tihendamine ja paremad sõiduajad.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles