Valga laskurid tõid neli poodiumikohta

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga laskjad naasid Männiku lasketiirus peetud võistlustelt nelja poodiumikohaga. Kirill Lepman sai individuaalselt esimese ja teise koha.
Valga laskjad naasid Männiku lasketiirus peetud võistlustelt nelja poodiumikohaga. Kirill Lepman sai individuaalselt esimese ja teise koha. Foto: Mati Seppi/SK Haapsalu

Valga laskurklubi sportlane Kirill Lepman naasis Harjumaalt Eesti noorte meistrivõistluselt kulla ja hõbedaga. Võistkondlikult sai Valga kaks kolmandat kohta.

Möödunud laupäeval ja pühapäeval Harjumaal Männiku lasketiirus peetud võistlusel sai Kirill Lepman esikoha 30 lasuga vabapüstolist laskmises 247 punktiga. Talle järgnesid 243 punktiga Jegor Šahin ja 242 punktiga Ivan Bulaevsky Narva laskespordiklubist.

30+30 lasku spordipüstolist laskmises jäi Lepman teiseks Jegor Šahini järel.

Võistkondlikus olümpiakiirlaskmises sai Valga meeskond koosseisus Kirill Lepman, Hannes Jaakson ja Ranel Urban kolmanda koha. Pronksi sai Valga seekord koosseisus Lepman, Jaakson ja Marchus-Joonas Koppel ka 30 lasuga vabapüstolist laskmises.

Valga laskjaid treenib Eduard Sokolovski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles