Kelmuses süüdistatav hooldekeskuse eksjuht: endidki huvitab, miks meiega nii tehakse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
End uurimise ajaks Lõuna-Eesti hooldekeskuse juhi kohalt taandanud Vambola Sipelgas ütleb, et tema ainus süü on tutvus hooldekeskusele uusi maju ehitama pidanud firma endise juhatajaga.
End uurimise ajaks Lõuna-Eesti hooldekeskuse juhi kohalt taandanud Vambola Sipelgas ütleb, et tema ainus süü on tutvus hooldekeskusele uusi maju ehitama pidanud firma endise juhatajaga. Foto: Tomi Saluveer

Rahandusministeerium otsustas politsei uurimise all olevalt Lõuna-Eesti hooldekeskuselt toetuse tagasi küsida. Kelmuses süüdistatav ettevõtte endine juht peab süüdistusi jätkuvalt valedeks.

Hooldekeskus sai Euroopa regionaalarengu fondist 6,46 miljonit eurot, et ehitada Jõgevamaal asuva Võisiku Kodu 240 elanikule uued eluasemed mitmes Eesti paigas. Muu hulgas pidid moodsad 30kohalised peremajad psüühilise erivajadusega inimestele kerkima Räpina ja Antsla valda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles