Ehitustööde tõttu on häiritud Valga Pika tänava piirkonna elanike sooja veega varustamine

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küttetrassi ehitustööd segavad Valga Pika tänava elanike sooja veega varustamist.
Küttetrassi ehitustööd segavad Valga Pika tänava elanike sooja veega varustamist. Foto: Valga vallavalitsus

Utilitas Eesti Valga osakond on alustanud Valga linnas põhiliselt mööda Pargi ja Petseri tänavat kulgeva küttetrassi teise etapi uuendustöödega.

Eelmisel aastal vahetati välja magistraaltorustik turuplatsi ringteest kuni Maleva tänavani. Sel aastal ehitustööd jätkuvad ning torustikutöödega jõutakse Roosi tänavani.

Seoses soojatrassi ehitustöödega teatas Utilitas ehituspiirkonnas asuvatele   korteriühistutele sooja veega varustamise katkestusest juuni-juuli kuus. Probleem puudutab Pikk 28, 33 ja  35;  Petseri 8, 10 ja 12a; Jakobi 7 ja 10; Kungla 36 ja Soo 4 hooneid. Mitmed rahulolematud korteriühistud pöördusid seejärel vallavalitsuse poole palvega leida võimalused elanike sooja veega varustamiseks ka ehitustööde perioodil.

Kolmapäeval kohtusid Valga vallavalitsuses Utilitas Valga osakonna juhataja Raivo Varik, asevallavanem Enno Kase ning korteriühistute Pikk 28 ja Soo 4 esindajad. „Kohtumisel lepiti kokku, et eespoolnimetatud majade elanikke teavitatakse eelnevalt sooja veega varustamise katkestamisest ning vastav graafik avaldatakse ka valla kodulehel," selgitas Kase.

Utilitas toob ehitustööde perioodil elanike sooja veega varustamiseks kohale lisaks kaks konteiner-katlamaja, mille asukohti ehitustööde käigus vastavalt vajadusele muudetakse. Konteiner-katlamajad aitavad osaliselt lahendada elanike sooja veega varustamist ehitusperioodil. Samas ei taga need aga tipptunnil tarbitava sooja vee koguse tootmist, seepärast palutakse elanikel olukorda mõistvalt suhtuda ning sooja vett säästlikult tarbida. Ehitaja on lubanud elanike sooja veega varustamise katkestused viia minimaalseks.

Vallavalitsus vabandab ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles