Pesa hotelli juures valmib Sõstra-spaa

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesa hotelli juhataja Lily Linnu ja hotelli omanikfirma Kagureisid juhi Margus Timmo sõnul luuakse spaaga hotellile oluline lisaväärtus.
Pesa hotelli juhataja Lily Linnu ja hotelli omanikfirma Kagureisid juhi Margus Timmo sõnul luuakse spaaga hotellile oluline lisaväärtus. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva keskuses asuva Pesa hotelli juures valmib juulis minispaa Sõstar. Linna ainus spaa eristub mujal asuvatest veekeskustest tervistava musta sõstra teemaga. Ligi 300 000 eurot maksva projekti osana ehitati hotelli lõunaküljele päikesepark, mis hakkab hoonet varustama elektrienergiaga.

Sõstra-nimelises puhkekeskuses saavad hotelli juhataja Lily Linnu sõnul külastajad lõõgastuda nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Oma nime vääriliselt hakatakse seal pakkuma kõikvõimalikke sõstrajooke, smuutisid ja mahlu ning muid mustasõstratooteid. Selle juurde saab kuulata ka kaunikõlalist musträstalaulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles