Lõuna-Eesti vajab nii investeeringuid kui pärimuskultuuri

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokkusaamise moderaator, Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha andis kolmandaks ettekandeks sõna Postimehe peatoimetajale Lauri Hussarile, kes rääkis Võru võimalustest.
Kokkusaamise moderaator, Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha andis kolmandaks ettekandeks sõna Postimehe peatoimetajale Lauri Hussarile, kes rääkis Võru võimalustest. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Reedel kogunes Võrru Stedingu majja hulk väärikaid ja mõjukaid inimesi, et arutleda Lõuna-Eesti hetkeseisu ja tuleviku üle. Kõlama jäi, et piirkonnas on palju rikkusi, mida tuleb vaid osata õigesti kasutada.

Lõuna-Eesti Postimehe ja Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo korraldatud ja Trehvunksi nime kandnud kokkusaamise teema oli «Miljardiinvesteeringud või pärimuskultuur». Täpsemalt arutleti, kas Lõuna-Eesti vajab neid mõlemaid – ja kui, siis kas võrdsel määral või peaks emmal-kummal eelis olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles