Laanmäe võttis Viimsis võidu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskaja Tanel Laanmäe.
Odaviskaja Tanel Laanmäe. Foto: Eero Vabamägi

Heitjate seeriavõistluse avaetapil Viimsis teenis meeste odaviskes võidu Tõrvast pärit Tanel Laanmäe, kes viskas 76.40. Suurt rõõmu ta aga võidu üle ei tunne.

Heitjate seeriavõistluse avaetapil Viimsis teenis meeste odaviskes võidu Tõrvast pärit Tanel Laanmäe, kes viskas 76.40.

«Ma ei ole rahul,» tunnistas Laanmäe esmaspäeva hommikul Lõuna-Eesti Postimehele. «Asjad ei klappinud absoluutselt. See pole minu hetkevormile vastav tulemus.»

Tema sõnul oli põhiline viga hoojooksus. «Suure tõenäosusega andis taas tunda hiljuti saadud kannavigastus. Sellises olukorras juhtub nii, et piltlikult öeldes lülitad välja mingi õige asja ja kõik laguneb koost.»

Siiski näeb Laanmäe olukorras lootusekiirt. See ilmutas end viimases viskevoorus, kui odamees tegi oma parima eilse võistluskatse.

«Viimane vise peaaegu hakkas klappima. Samas tuli see 76 meetrit tehnika mõttes ka väga kõveralt. Loodan siiski, et viimase katsega sai midagi paika, mille pinnalt edasi minna,» avaldas ta lootust.

Järgmine võistlus on Laanmäel kavas teha 29. mail Riias. Seal loodab ta enda vormi paremini realiseerida.

«Trennis lendab oda väga kaugele. Nüüd on vaja teha veel korrektuure, et ka võistlustel kõik paremini õnnestuks,» kinnitas ta.

Eilsel võistlusel osales neli võistlejat. Laanmäe tugevaim konkurent, samuti Tõrvast pärit Magnus Kirt otsustas Teemantliiga võistlusele mõeldes mitte võistelda, sest teda vaevab pisivigastus. Samuti polnud võistlemas kogenud Eesti odameest Risto Mätast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles