Kagukeskuse laiendus toob Võrru uusi kaupmehi

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti maandus Kagukeskuse tulevase laienduse asukohas kopter. Sellega saabus kohale Urmas Sardise äripartner Elmo Ehrlich.
Hiljuti maandus Kagukeskuse tulevase laienduse asukohas kopter. Sellega saabus kohale Urmas Sardise äripartner Elmo Ehrlich. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Võru Kagukeskuse omanik plaanib alustada suvel keskuse teise hoone ehitamist. Juurdeehitise esimesele korrusele on rentnikud leitud, teise asjus peetakse veel läbirääkimisi. Vähemalt 5000ruutmeetrisesse hoonesse tulevad Võrus uued kaupmehed.

Osaühingule Kroonikeskus kuuluva Kagukeskuse juht Urmas Sardis kinnitas, et juurde­ehituse plaan on kindel ja esimese korruse täitmiseks on kaupmehed leitud. Kui hoone jääb ühekorruseliseks, võtab see enda alla ligi 5000 ruutmeetrit kaubanduspinda, kahekorruselise hoone puhul poole rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles