Valitsus asub vaagima haiglatele lisaraha eraldamist (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas on täna ringsõidul Võrumaal.
Peaminister Jüri Ratas on täna ringsõidul Võrumaal. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valitsus asub lähiajal vaagima, kas rahuldatakse haiglate taotlused valitsuse reservist lisaraha eraldamiseks.

Peaminister Jüri Ratas ütles neljapäeval, et rahataotlused jõudsid valitsusse kolmapäeval Valga, Võru ja Põlva haiglast. "Nüüd on see hetk, kus valitsus peab seisukoha kujundama," lisas Ratas.

Küsimusele, miks on viimastel päevadel Põlva haiglale lisaraha eraldamise teemal aktiivselt sõna võtnud maaeluminister Tarmo Tamm, mitte töö- ja terviseminister Riina Sikkut, kelle valitsemisalasse haiglad kuuluvad, vastas Ratas, et haiglate teemaga on tegelenud nii endine töö- ja terviseminister Jevgeni Ossinovski, tema ametijärglane Riina Sikkut ning ka Ratas ise on käinud kohal olukorraga tutvumas. "Vastab tõele, et ka maaeluminister on seal käinud, suuresti seetõttu, et ta on sealt riigikokku valitud. Sisuliselt tegeleb aga teemaga ikkagi Sikkut," ütles Ratas.

Ta lisas, et kui on soovi teada, miks Tamm maaeluministrina nii intensiivselt Põlva haigla teemaga tegeleb, tuleb seda küsida tema enda käest.

Tamm kinnitas esmspäeval, et Põlva haigla sünnitusosakonna tegevuse lõppemine tuleva aasta lõpus pole veel sugugi kindel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles