Rattajaani töökojas ootab putitamist üle saja ratta

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väimelas 20 aastat jalgrataste remondiga tegelenud Tiit Rosenbergi töökojas ootavad varasuvel meistri kätt sajad kaherattalised. Võru ja Põlva kandis tuntud Rattajaani pood sai nime Rosenbergi kadunud isa järgi.
Väimelas 20 aastat jalgrataste remondiga tegelenud Tiit Rosenbergi töökojas ootavad varasuvel meistri kätt sajad kaherattalised. Võru ja Põlva kandis tuntud Rattajaani pood sai nime Rosenbergi kadunud isa järgi. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Enam kui kakskümmend aastat Väimela alevikus jalgratastega tegelenud Rattajaan paneb inimestele südamele, et nad tooksid oma sõiduvahendid hooldusesse juba varakevadel. Praegu on Võru ja Põlva legendaarsel mehel hoolustööde järjekord ligikaudu kaks nädalat.

«Praegu on minu põhitöö rataste remont, töökoja 150ruutmeetrisel pinnal on ootel vähemalt sada kaherattalist,» rääkis kaupluse Rattajaan juht Tiit Rosenberg, kes tegeleb ka Saksamaalt toodud teise ringi rataste kordategemise ja müügiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles