Volikogu nõuab erastatud Krabi koolimaja uuelt omanikult tagasi

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1990. aastate keskel Võrumaal palju kirgi tekitanud Krabi koolimaja ehitus ei anna ka kaks kümnendit hiljem inimestele rahu. Nüüdseks erastatud maja seisab tühjalt ning selle taasavamise väljavaated on segased.
1990. aastate keskel Võrumaal palju kirgi tekitanud Krabi koolimaja ehitus ei anna ka kaks kümnendit hiljem inimestele rahu. Nüüdseks erastatud maja seisab tühjalt ning selle taasavamise väljavaated on segased. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaa lõunaservas asuva Krabi koolimaja erastamist arutanud Rõuge volikogu liikmed nõuavad koolikompleksi omanikuks saanud MTÜ-lt vara tagasi. Samuti nõuavad nad MTÜ juhi Ale Sprenki lahkumist Varstu kooli direktori kohalt.

Rõuge volikogu harutas teisipäeval lahti Krabi kooli kinnistuga viimase nelja aasta jooksul toimunud tehinguid. Need on 20 aasta eest valminud kompleksi viinud nüüdseks erakätesse, ilma et kohalik omavalitsus selle eest sentigi oleks teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles