Lapsed näitavad tantsuoskust

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtu pealkirjaga «Värska tantsulaps» korraldab tantsuõpetaja Piret Torm-Kriis.
Õhtu pealkirjaga «Värska tantsulaps» korraldab tantsuõpetaja Piret Torm-Kriis. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Homme tähistatakse kogu maailmas rahvusvahelist svingtantsupäeva, täna aga on stepptantsupäev. Sel puhul korraldabki tantsuõpetaja Piret Torm-Kriis täna Värska kultuurikeskuses õhtu pealkirjaga «Värska tantsulaps».

«Stepptantsuga on sel õppeaastal tutvust teinud kultuurikeskuses tegutsev lasterühm Värska Verinoored,» rääkis Torm-Kriis. «Lisaks  näeb tantsimas kohaliku gümnaasiumi 2.–6. klassi õpilasi, kel tunniplaanis kas tantsuõpetus, rütmika või loovpärimus. Oma oskusi näitavad noortekeskuse tantsijad ning lasteaialapsed.»

Et paljud Värska lapsed osalevad 30. juunil Seto Tandsopidol «Kagoss kargasõ», tantsitakse hakatuseks koos läbi tantsud, mida lapsed peol esitavad. Seejärel saab näha tantse eri stiilidest, mis on õppeaasta jooksul õpitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles