Värskas jagati tantsulastele preemiaid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Värska Verinoored“ steppisid kokkadena.
„Värska Verinoored“ steppisid kokkadena. Foto: Kristiina Sokk

Värskas tantsis reede õhtul ligi 60 last tantsuvõistlusel „Värska tantsulaps 2018“. Sündmusega tähistati ka rahvusvahelist stepptantsupäeva.

I Seto Tandsopido laste tants Nõianeitsi.
I Seto Tandsopido laste tants Nõianeitsi. Foto: Kristiina Sokk

Näha sai esimeseks Seto tantsupeoks ette valmistatud seto tantse, lisaks stepptantsu, swingtantsu ja määratlemata stiiliga lõbusaid lastetantse, teatas peakorraldaja Piret Torm-Kriis.

Külalistena esinesid „Värska Iginoored“ Allan Kaasik ja Marianne Palgi ning Tallinna tantsutrupi Modus tantsijad Indrek Pihl ja Liis Liivand. Viimaste ülesandeks oli ka selleaastaste parimate tantsijate valimine.

Värska lasteaia eripreemia läks Värska gümnaasiumi 4.-5.klassi tantsule „Sepapoisid“. Kool premeeris „Värska verinoored“ tantsu „Kokastepp“. Avatud noortekeskus andis auhinna omaloomingulisele tantsule, mille autoriteks ja esitajateks olid Anni Linnus, Laur Laanetu ja Andris-Robin Talumees.

3-4 a. laste tants „Rongisõit“.
3-4 a. laste tants „Rongisõit“. Foto: Kristiina Sokk

Värska kultuurikeskus auhindas noortekeskuse nelja tantsu. Oma eripreemia oli välja pannud ka Värska turismiinfo, aga seda „hea tahte saadikutele“, külalisesinejatele „Värska Iginoored“ Allan Kaasik ja Marianne Palgi. Viimased ei jäänud eripreemiaga võlgu – nende lemmikuteks osutusid Aveliisa Savik tüdrukutest ja Reigo Keem poistest.

Õhtu lõpetuseks tegid külalisesinejad ja ühtlasi kohtuniku rollis olnud Indrek Pihl ja Liis Liivand teatavaks parimaist parimad: Värska tantsulaps 2018 poistest on Andris-Robin Talumees Värska gümnaasiumi 5. klassist ja tüdrukutest Aveliisa Savik sama kooli 3. klassist.

Värska sanatoorium ja veekeskus oli välja pannud kingituse ja auhinna võitjatele – pääse kogu perele Veekeskusesse. 2017. aasta tiitliomanikud Rain Oper Oravalt ning Maribell Ainik Värskast andsid rändkarikad uutele omanikele.

Värska tantsulaps 2018 Andris-Robin Talumees ja Aveliisa Savik said rändkarikad senistelt tiitliomanikelt Rain Operilt ja Maribell Ainikilt.
Värska tantsulaps 2018 Andris-Robin Talumees ja Aveliisa Savik said rändkarikad senistelt tiitliomanikelt Rain Operilt ja Maribell Ainikilt. Foto: Kristiina Sokk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles