Meesteklubide kokkutulekut varjutab toetus valla rahakotist

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla kultuurispetsialist Valdur Sepp kinnitas, et ei saa täiendavat töötasu ühegi vallaga seotud kultuuriürituse juhtimise eest.
Otepää valla kultuurispetsialist Valdur Sepp kinnitas, et ei saa täiendavat töötasu ühegi vallaga seotud kultuuriürituse juhtimise eest. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Sangaste lähedal on tulemas vabariiklik meesteklubide kokkutulek, mida Otepää vald otsustas toetada 900 euroga. Seda hoolimata asjaolust, et esialgses taotluse eelarves olid ürituse tulud suuremad kui kulud. Toetust koosviibimiseks sai osaühing, mille juhatuse liige on Otepää vallavalitsuse liikme ja abivallavanema Kajar Lepiku ema.

Otepää valla dokumendiregistrist on näha, et talvel saabus valda kultuuriürituse toetuse taotlus omavalitsuse eelarvest. Selle esitas Kakulaane OÜ, et korraldada Kakulaane turismitalus vabariiklik meesteklubide kokkutulek. Ettevõte küsis toetust 900 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles