Jalgpall: Võru Heliosele kodumurult kaotus

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heliose mõlemad väravad lõi eile Sergei Starovoitov.
Heliose mõlemad väravad lõi eile Sergei Starovoitov. Foto: FC Helios Võru

Võru FC Heliose jalgpallimeeskond kaotas pühapäeval Eesti esiliiga B-tasandil koduväljakul Kohtla-Järve JK Järvele 2:4.

„Kui tugevale võistkonnale kaks väravat lööd, siis sellega peaks rahul olema, aga kui endale nii kerged [väravad] lasta, siis mängu ei võida,” ütles meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Helios jäi juba veerand tunniga 0:2 kaotusseisu, teise poolaja alguses lisandus õnnetu omavärav. Kohe seejärel tegi Sergei Starovoitov ühe värava tagasi ja näis, et kõik on veel võimalik, kuid vaid mõni minut hiljem eksiti oma trahvikastis ja vastased kasvatasid 11 meetri karistuslöögist vahe taas kolmeväravaliseks.

„Tegime päris palju halbu otsuseid platsi peal. Teise poolajal võtsime kokku, lõime 1:3 ja olime lähedal, et come-back teha, aga kohe tuli jälle enda eksimus. Vastasele tagant selga, seal ei ole midagi vaielda, see on penalti,” lausus Vislapuu.

73. minutil lõi Starovoitov veel 2:4, aga enamat ei suudetud.

Kaheksa päeva jooksul tuli võrulastel pidada juba kolmas mäng. „Kardan, et see võis meie võistkonda natuke rohkem mõjutada, oleme täisamatöörid ja ei treeni nii palju kui Kohtla-Järve. Aga ma ei ütle, et mäng iseenesest midagi müstilist oli – tugev, aga täiesti mängitav vastane. Pigem said saatuslikuks ikkagi meie enda halvad otsused,” ütles Vislapuu.

Liigas tuleb nüüd väike paus – järgmise mängu peab prageu tabelis viiendal kohal olev Helios kahe nädala pärast võõrsil Lasnamäe Ajaxiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles