Ema ja poja kunstinäitus rändas Valka

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hülle Haab on Valgas sündinud kunstnik ja kunstiõpetaja, kes 1990. aastate keskpaigast peab Karksi-Nuias väikest kunstikooli.
Hülle Haab on Valgas sündinud kunstnik ja kunstiõpetaja, kes 1990. aastate keskpaigast peab Karksi-Nuias väikest kunstikooli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme avatakse Valga kunstigaleriis Brīvības Galerija kunstnike Hülle Haabi ja Juka Käärmanni näitus.

Hülle Haab ja Juka Käärmann on ema ja poeg, kes teevad ühisnäitusi 2004. aastast. Sedapuhku on tegemist Valga–Uulu maantee rännaknäitusega, mis sai alguse Abja-Paluojast ning siirdus sealt Tõrva ja Hummulisse. Valga on selle rännaku neljas peatuskoht ning näitus on avatud 22. juunini. Pärast seda vahetavad kunstnikud maanteed.

Haab on Valgas sündinud kunstnik ja kunstiõpetaja, kes 1990. aastate keskpaigast peab Karksi-Nuias väikest kunstikooli. Käärmann on alates 1990. aastatest peamiselt Tartus tegutsenud kunstnik. Ta on tuntud eeskätt oma maalide poolest, kuid teeb ka eksperimentaalfilme, videoid ja fotosid.

Sissepääs näitusele on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles