Sillake sai korda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Pedeli puhkeala
Paisjärvede vaheline sild oli hiljuti veel täbaras seisus, laudis mädanenud. 29. mail oli aga kate täielikult uue vastu vahetatud




Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Valga Pedeli puhkeala Paisjärvede vaheline sild oli hiljuti veel täbaras seisus, laudis mädanenud. 29. mail oli aga kate täielikult uue vastu vahetatud Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / LEPM

Juba mõnda aega riivas Valgas Pedeli puhkealal jalutajate pilku katkine sild tehismäe lähedal.

"See oli katki juba aprilli keskpaigas," teadis rääkida valgalane Rein Karjus, kes Pedeli jõe lähedal elab ja selle ääres kala püüdmas käib. "Rääkisin probleemist ka vallahoolduse teenistuse juhi Arno Uprusega, aga midagi ei muutunud."

Mõne päeva eest sai aga Karjusele osaks rõõmus üllatus. "Olin parajasti jälle Pedeli ääres, kui tuli kohale auto laudadega ja sild tehti kiirelt korda. Kusjuures seekord just nii, nagu olin mõelnud ja välja pakkunud: asendati kõik lauad, mitte ainult katkised ja mädad prussid."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles