Noor piirilinna sumomaadleja seab samme Baruto jälgedes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorel Valga sumomaadlejal Xsander Solbajal on palju toetajaid. Tema treener on isa Jan Solbaja (vasakult esimene), kaasaelajate sekka aga kuuluvad ka väikevend ja Eesti kuulsaim sumotori Kaido Höövelson ehk Baruto. Pilt on tehtud hiljutistel Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistlustel, kust isa ja poeg tõid kahe peale koju nii individuaalseid kui võistkondlikke medaleid.
Noorel Valga sumomaadlejal Xsander Solbajal on palju toetajaid. Tema treener on isa Jan Solbaja (vasakult esimene), kaasaelajate sekka aga kuuluvad ka väikevend ja Eesti kuulsaim sumotori Kaido Höövelson ehk Baruto. Pilt on tehtud hiljutistel Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistlustel, kust isa ja poeg tõid kahe peale koju nii individuaalseid kui võistkondlikke medaleid. Foto: Erakogu

Valga sumotorid tõestasid Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistlustel, et piirilinna meestel rammu jagub. Isa ja poeg tõid kahe peale koju nii individuaalseid kui võistkondlikke medaleid.

Spordiklubi Sumotori esindajad Xsander ja Jan Solbaja saavutasid võistlustel +115 kg kaalukategoorias vastavalt teise ja kolmanda koha. Lisaks heitles Xsander ennast absoluutkategoorias teiseks ning võistkondlikult olid isa ja poeg samuti teised, kindlustades sellega Valgamaale tubli teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles