Maha saetud alleel sirguvad nüüd uued kased

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsafirma Valga Puu lõikas veebruaris enda sõnul kogemata maha Valgamaal Kolli külas asuva kase­allee, mis asus küll ettevõtte maal, kuid oli kohalikele armsaks saanud. Mais pani firma kasvama uued puud.
Metsafirma Valga Puu lõikas veebruaris enda sõnul kogemata maha Valgamaal Kolli külas asuva kase­allee, mis asus küll ettevõtte maal, kuid oli kohalikele armsaks saanud. Mais pani firma kasvama uued puud. Foto: Glänel Tirrand

Märtsis valmistas Otepää valla elanikele nördimust, kui metsafirma saagis maha neile aastakümneid silmailu pakkunud kaseallee. Nüüd sirguvad samal kohal uued puud.

Kohalikele pettumust valmistava teoga hakkama saanud metsafirma Valga Puu istutas noored kased mai alguses sinna, kus varem kõrgus enam kui poole sajandi vanune allee. Valga Puu juhatuse liige ja metsatööde juht Mihkel Matsin ütles, et kohalikega on leitud ühine keel. «Oleme suhelnud ja ütleme nii, et vaenlased me ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles