Kõige häbelikuma lavastaja küpsuseksam

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastaja Helena Kesonen on haaranud töödel sarvist: laupäevane võrokeste Uma Pido on tal sel aastal juba kolmas lavastus ning neljas on tulemas augustis.
Lavastaja Helena Kesonen on haaranud töödel sarvist: laupäevane võrokeste Uma Pido on tal sel aastal juba kolmas lavastus ning neljas on tulemas augustis. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaa lavastaja Helena Kesonen (31) unustab homme õhtul Kubija vabaõhulaval ilmselt mitmel puhul hingamise ära, oodates elu suurimalt publikult hinnangut oma seni suurimale lavastusele. See on võrokeste viies Uma Pido.

«Praeguseni elu suurim töö,» ütleb tänavu jaanuaris pealinnast Võrumaale tagasi kolinud Helena Kesonen. Kohtume temaga teisipäeval Kubija laval, kus selleks juba paigas Uma Pido dirigendipult ning lavakujunduse tarbeks on kohale taritud paar heinaredelit ja mõni heinapall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles