Tõrva noored pääsesid olümpiasarja finaali

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemate tüdrukute palliviskes viskas Isabell-Mary Luik palli 60,97 meetri kaugusele, mis tõi talle teise koha.
Vanemate tüdrukute palliviskes viskas Isabell-Mary Luik palli 60,97 meetri kaugusele, mis tõi talle teise koha. Foto: Tõrva vallavalitsus

Võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» 4. etapp sai teoks Rakveres. Vanemad poisid ja tüdrukud võistlesid palliviskes ja kettaheites. Nooremad poisid samadel aladel, kuid nooremad tüdrukud vaid palliviskes. Jooksudest oli kavas tüdrukutel 600 meetri ja poistel 1000 meetri distants.

Väga tubli võistluse teinud Tõrva gümnaasiumi noortest kergejõustiklastest jõudis finaali kaheksa parima hulka seitse võistlejat, andis teada Viljo Grauding Tõrva spordiklubist Viraaž.

Parima tulemuse saavutas PV-vanuseklassi kettaheites Andra Nahko, kes võitis kettaheite tulemusega 47,19 meetrit. Vanemate tüdrukute palliviskes viskas Isabell-Mary Luik palli 60, 97 meetri kaugusele, mis andis teise koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles