Kasutatud arvutid tegid võrumaalastele heameelt

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaa puuetega inimeste koja tegevjuht Väino Marjak (paremal) on arvutite dokumente vastu võttes õnnelik, sest sealsed inimesed soovisid värskemaid arvuteid juba ammu.
Võrumaa puuetega inimeste koja tegevjuht Väino Marjak (paremal) on arvutite dokumente vastu võttes õnnelik, sest sealsed inimesed soovisid värskemaid arvuteid juba ammu. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaa raamatukogud, huviringid ja ühendused said kätte sadakond kasutatud arvutit, mille Swedbank koos IT-firmaga Tieto Estonia ja sihtasutusega Vaata Maailma annetusprojekti käigus välja jagasid.

«Kokku annetame selle kampaaniaga üle Eesti täpselt tuhat arvutit,» ütles Tieto Estonia äriarendusjuht Priit Muuga. Tegemist on Swedbankis kasutatud äriklassi Lenovo laua- ja sülearvutitega, millele kohalikes omavalitsustes uus algus antakse.

Kuigi nende raalidega on pangas töötatud, on Muuga sõnul tegemist korralike masinatega, mis enne üleandmist Tieto spetsialistide poolt üle vaadati ja hooldati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles