Volikogu uus juht kohe sotsiaalmeediasse ei sukeldu

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jätaksin enda isiku tagaplaanile ja tegeleksin volikogus ennekõike meeskonna kooshoidmise ja meeskonnatööga,» ütles Põlva vallavolikogu uus esimees Lennart Liba.
«Jätaksin enda isiku tagaplaanile ja tegeleksin volikogus ennekõike meeskonna kooshoidmise ja meeskonnatööga,» ütles Põlva vallavolikogu uus esimees Lennart Liba. Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva vallavolikogu uueks esimeheks valitud Lennart Liba ei plaani kohe sotsiaalmeediasse sukelduda ja selle kaudu kogukonnaga suhtlema hakata, nagu tegi seda tema eelkäija Igor Taro.

Üleeilsel Põlva volikogu erakorralisel istungil oli kohal 24 volikogu liiget, puudus kolm. Salajasel hääletusel sai Vastse-Kuuste endine vallavanem, reformierakondlane Lennart Liba 17 poolthäält. Kuus volinikku oli vastu ja üks hääletussedel oli kehtetu. Seega sai Libast Põlva volikogu uus esimees, pärast seda, kui eelmine juht Igor Taro (valimisliit Tuleviku Põlvamaa) eelmisel nädalal maha võeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles